Όροι Χρήσης

Καλωσορίσατε στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Ecosip στην Πιερία. Με την πρόσβαση και τη χρήση του ιστότοπού μας, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

Ακρίβεια περιεχομένου: Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες στον ιστότοπό μας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα είναι πάντα απαλλαγμένο από λάθη ή παραλείψεις.

Χρήση Ιστοσελίδας: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας μόνο για νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με αυτούς τους όρους χρήσης. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας για να μεταδώσετε ή να διανείμετε οποιοδήποτε παράνομο ή κακόβουλο περιεχόμενο.

Πνευματική Ιδιοκτησία: Όλο το περιεχόμενο και το υλικό στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, και λογοτύπων, προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και αποτελούν ιδιοκτησία του Κέντρου Διαλογής και Ανακύκλωσης Υλικών στην Πιερία.

Περιορισμός Ευθύνης: Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση του ιστότοπού μας.

Αλλαγές στους Όρους Χρήσης: Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει αυτούς τους όρους χρήσης και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς. Εάν έχετε ερωτήσεις ή απορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας